11:00

BK Sport

Referat: Triangelns IK - BK Sport

Ny dag och ny match, den här gången mot Triangeln. Vi har tidigare under våren försökt få till en match men vädret har satt stopp vid de tre första så nu blev det fjärde gången gillt. Den här dagen visade sig vädret verkligen från sin bästa sida och publiken anslöt i långa led från båda lagens sida...

Första halvlek är en jämn historia där båda lagen skapar en del chanser Triangeln gör de två första målen där vi inte är riktigt resoluta i våra ingripanden. Vi får in en boll genom Abbe och halvleken slutar 2-1 till Triangeln tycker inte riktigt att det speglar matchbilden efter första halvlek. Vilket vi också talar om för killarna i paus. Riktigt bra halvlek från vår sida och vi pratar om att fortsätta så i andra halvlek.

Tyvärr fick vi se lite mindre av det fina spelet i andra halvlek och Triangeln tar över rätt så rejält. Vi är lite för långt ifrån deras spelare och de kan spela ut hela registret och sågar sig vid några tillfällen igenom vårt försvar och sätter några snygga mål. Efter två halvlekar så är ställningen 4-1 till Triangeln.

Inför tredje så går vi igenom vad vi behöver förbättra och att vi ska gå in för att vinna tredje halvlek och att ingenting är omöjligt om vi får in ett mål och lite medflyt även om uppförsbacken är stor... Vi får ett tidigt mål via Lukas efter ett fint anfall och får lite häng. Både vi och Triangeln skapar en del chanser efter det utan att få in bollen i mål. I mitten av halvleken får vi efter lite dramatik in ytterligare en boll efter mål av Danyel. Nu har vi verkligen häng...Kort därpå har triangeln en rungande frispark i ribban som räddar oss den gången. Med bara ett par minuter kvar så får vi ytterligare en chans och Emil sätter dit bollen och 4-4 är ett faktum. Triangeln får därefter ett hyfsat läge men ett effektivt hemjobb avfärdar detta och domaren blåser därefter av matchen.

Riktigt starkt av er killar att gå in och vända matchen det visar på en stark lagmoral som vi tar med till kommande matcher. Tycker också att vi mellan varven fick se riktigt bra spel och att vi gick in rejält närkamperna vilket är viktigt för att visa vägen.

Vi tackar Triangeln för en bra och jämn match där taktpinnen svängde fram och tillbaka. Tack till publiken som kom och hejade fram oss, tack till domaren för en bra insats och så tack för gofikat som ni i Triangeln har den fina vanan att bjuda oss ledare från motståndarlagen på. Sist men inte minst tack till er killar som spelade som visade att det är inte över förrän det är över...